trustpilot logo
trustpilot stars rating
TrustScore: 4.5 • Uitstekend
Grades & Garanties

Alleen voor games

Op alle games zit alleen de standaard 14 dagen herroepingsrecht.
Koopt u een game als kado, zorg er dan voor dat deze binnen de 14 dagen geretourneerd wordt als het niet de juiste titel is.

Let er op bij retourneren dat de verzegeling nog intact is anders wordt deze geweigerd!
U kunt dus geen games proberen, omruilen of retourneren als deze niet bevalt.

Nieuw

Producten in deze categorie hebben geen enkel gebruiksspoor en zijn dus helemaal nieuw en geseald. Deze producten komen voort uit onder andere geannuleerde orders, RMA (retourneren binnen 14 dagen/ongebruikt) en voorraad overschotten.

Deze producten worden compleet geleverd zoals ze ook in de winkel verkrijgbaar zijn.

product is helemaal nieuw (geseald)
gecontroleerd - 100% functioneel
inclusief de doos en alle toebehoren
met 24 maanden (fabrieks)garantie!

Refurbished

Alle toestellen die wij aanbieden zijn 100% technisch in orde en getest. Cosmetisch gezien zien ze er uit alsof ze nieuw zijn. Er zitten geen krasjes of sporen op de behuizing of scherm. Ieder toestel is voorzien van een nieuwe accu voor een lange levensduur.

Inclusief doos, nieuwe oplader/kabel & nieuwe headset.

product is krasvrij en ziet er uit als nieuw
nieuwe accu dus een lange levensduur
gecontroleerd - 100% functioneel
met 12 maanden (fabrieks)garantie!

A-Grade  |  Zeer lichte gebruikssporen

Alle toestellen die wij aanbieden zijn 100% technisch in orde en getest. Cosmetisch gezien kunnen ze echter lichte gebruikerssporen vertonen op de behuizing en/of display. Meestal bevinden de krasjes zich op de behuizing/omranding. Indien er een krasje op het scherm zit, zal deze zeer oppervlakkig zijn.

geen tot zeer lichte gebruikerssporen
   (scherm is vrijwel krasvrij)
gecontroleerd - 100% functioneel
wordt altijd geleverd met oplader/kabel
met 6 maanden (fabrieks)garantie!

B-Grade  |  Lichte gebruikssporen

Alle toestellen die wij aanbieden zijn 100% technisch in orde en getest. Cosmetisch gezien kunnen B-Grade producten wat zichtbaardere gebruikerssporen vertonen op de behuizing en/of display. De sporen bevinden zich op de behuizing, omranding en op het scherm. Krasjes op het scherm zullen niet extreem zijn en nauwelijks zichtbaar als het toestel aan staat.

slechts enkele lichte gebruikerssporen
    (scherm heeft soms lichte sporen)
gecontroleerd - 100% functioneel
wordt altijd geleverd met oplader/kabel
met 3 maanden (fabrieks)garantie!

C-Grade  |  Zichtbare en/of Voelbare gebruikssporen

Alle toestellen die wij aanbieden zijn 100% technisch in orde en getest. Cosmetisch gezien hebben C-Grade producten wat zichtbare gebruikerssporen op de behuizing en/of scherm. Krasjes op het scherm zullen niet extreem zijn en nauwelijks zichtbaar als het toestel aan staat.

*Eventuele defecten staan altijd duidelijk bij het product vermeld onder "bijzonderheden"

zichtbare gebruikerssporen op product/omranding en scherm
scherm bevat meerdere maar lichte krasjes
gecontroleerd - 100% functioneel
wordt altijd geleverd met oplader/kabel
met 2 maanden garantie!

D-Grade  |  Duidelijke gebruikssporen en/of defecten

Alle D-Grade toestellen die wij aanbieden zijn 100% technisch in orde en getest. Cosmetisch gezien hebben D-Grade producten duidelijk zichtbare en/of voelbare sporen, krassen of beschadigingen. Sommige krasjes op het scherm kunnen zichtbaarder / voelbaar zijn.

*Eventuele defecten staan altijd duidelijk bij het product vermeld onder "bijzonderheden"

duidelijk zichtbare gebruikerssporen op product en scherm
scherm bevat krasjes en sommige kunnen dieper/voelbaar zijn
gecontroleerd - 100% functioneel
wordt altijd geleverd met oplader/kabel
met 1 maand garantie!

Meldingen | Beeldscherm of batterij vervangen?

Heb je bij ons een iPhone gekocht? Dan kan het voorkomen dat er een melding over het beeldscherm of de batterij in beeld verschijnt. Dit is slechts een (storende) melding die na 14 dagen verdwijnt. Je kunt je aankoop dus zorgeloos gebruiken en de melding gewoon negeren. Maar waarom wordt de melding eigenlijk aan jou getoond?

Beeldscherm of batterij vervangen?
Bij een (refurbished/gebruikte) iPhone wordt het toestel opengemaakt, op meer dan 50 punten gecontroleerd, indien nodig gerepareerd én gereinigd alvorens het toestel aan jou wordt verkocht. Zo wordt de batterij bij een capaciteit van minder dan 83% vervangen en wordt ook het beeldscherm grondig onder de loep genomen. Als slechts één van deze componenten van zijn plek komt, registreert de software van de iPhone dat. De iPhone laat vervolgens de melding zien.

Waarom doet Apple dit?
Deze melding wordt getoond als waarschuwing dat er een reparatie aan het scherm of de batterij heeft plaatsgevonden door een niet-officiële reparateur. Alleen autorized Apple reparateurs zijn in staat om de software te deactiveren, waardoor de melding verdwijnt en de conditie van de accu weer kan worden uitgelezen. Bij derde partijen (zoals ons) is dat niet mogelijk, waardoor de melding bij jou in beeld verschijnt. Maar geen zorgen, want de melding is slechts een loze waarschuwing. Deze meldingen hebben geen enkele invloed op de prestaties van de accu, het beeldscherm of de iPhone zelf."

Wanneer verdwijnt de melding?
De melding blijft 4 dagen staan op het toegangsscherm en 15 dagen in de Instellingen-app. Na deze periode nestelt de melding zich onder "batterijconditie".
Veelgestelde vragen FAQbot
Stel uw vraag of geef één of meerdere trefwoorden en de FAQbot probeert er een antwoord bij te zoeken. Gebruik andere trefwoorden als u het juiste niet kunt vinden.

Goedendag,
Waarmee kan ik u helpen?

Copyright © 2017. All Rights Reserved.