trustpilot logo
trustpilot stars rating
TrustScore: 4.5 • Uitstekend
Retourneren

Retourneren

U kunt een retour aanmelden in uw account bij "ordergeschiedenis" hier kunt u precies aangeven wat de reden van het retourneren is.

Garantie
Bij ieder product staat duidelijk vermeld wat de garantieperiode is, dit kunt u echter ook allemaal terugvinden in uw account bij "ordergeschiedenis".
Hier kunt u ook per order een retour aanmelden.

Herroepingsrecht
Bij ons heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Als dit termijn verlopen is kunt u geen gebruik meer maken van uw herroepingsrecht!

Indien u hier gebruik van wilt maken, dient u het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk -in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht vragen wij u om gebruik te maken van het retourformulier (zie: ordergeschiedenis) zodat wij weten welk product, van wie en waarom het retour komt.
Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verzending

Probeer het product weer zo goed mogelijk te verpakken om eventuele beschadigingen te voorkomen! U immers bent zelf verantwoordelijk voor de gehele verzending van het pakket.

Ons retouradres is:
ReBuyIt.nl
Honigmannstraat 37a
6411LJ Heerlen (Nederland)

Vermeld hierbij duidelijk uw Naam en Ordernummer
(of print de email uit die u na retourmelding ontvangt en stop deze bij het pakket)

Helaas hebben wij geen antwoordnummer waardoor u zelf de kosten voor het retourneren dient te betalen.

Veelgestelde vragen FAQbot
Stel uw vraag of geef één of meerdere trefwoorden en de FAQbot probeert er een antwoord bij te zoeken. Gebruik andere trefwoorden als u het juiste niet kunt vinden.

Goedendag,
Waarmee kan ik u helpen?

Copyright © 2017. All Rights Reserved.